5 λεπτά με την Γεωργία Τρύφωνος

5 λεπτά με την Γεωργία Τρύφωνος

  1. Περιέγραψε μας την καθημερινότητά σου στην εργασία σου.

 

Η ημέρα μου ξεκινά πολύ νωρίς το πρωί, πάντα με θετική σκέψη και διάθεση.  Η καθημερινότητα μου, μου προσφέρει απέραντες και διαρκείς ευκαιρίες γνωριμιών αλλά και μάθησης καινούργιων πραγμάτων επί του Λογιστικού τομέα . Η  Deloitte μου προσφέρει αρκετές γνώσεις και ένα απίστευτο οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον.

 

Η ημέρα μου ξεκινάει με την ενημέρωση μας από τον υπεύθυνο της ομάδας μας καθώς η ομαδικότητα και η συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων αποτελεί κλειδί για την καλή λειτουργεία της εταιρείας αλλά και για εμάς.  Κατόπιν των οδηγιών, μας ανατίθενται οι στόχοι και οι εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσουμε.

 

Αφότου ολοκληρώσουμε τους στόχους μας, μας ανατίθενται  νέα καθήκοντα προς διεκπεραίωση. Φροντίζω πάντοτε η ημέρα να μου να τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντοτε στόχος μου είναι ένα καφεδάκι με οικεία και αγαπημένα μου πρόσωπα.

 

  1. Πως αποφάσισες ότι ήθελες να ακολουθήσεις το επάγγελμα του Ελεγκτή/Λογιστή;

 

Ελεγκτής/ Λογιστής ήταν πάντοτε ένα επάγγελμα που το θαύμαζα και προσπαθούσα να λάβω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα από μικρή ηλικία.

Ο μαθηματικός τρόπος σκέψης ήταν πάντοτε στην ζωή μου και γενικότερα τα μαθηματικά μου άρεσαν.  Περνώντας στο επόμενο στάδιο της ζωής μου, αυτό της επιλογής επαγγέλματος, ο ελεγκτικός τομέας με γοήτευε και με γέμιζε σαν άνθρωπο.

 

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των σπουδών και τώρα που εργάζομαι σε αυτόν τον τομέα νιώθω πιο σίγουρη για την επιλογή μου όσο ποτέ άλλοτε. 

 

Το επάγγελμα που έχω επιλέξει αποτελεί την κινητήριο μου δύναμη να ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία .

 

  1. Πόσο εύκολο ήταν να βρεις δουλειά αφότου αποφοίτησες από το πανεπιστήμιο;

 

Η προετοιμασία αλλά και οι σκέψεις για το μέλλον και κατ’ επέκταση η εξεύρεση εργασίας άρχισε όταν ακόμη βρισκόμουν στο πανεπιστήμιο. 

 

Κατάφερα με πολύ κόπο να συνδυάσω δουλειά και σπουδές, καθώς παράλληλα με τις σπουδές μου εργαζόμουν σε λογιστικό γραφείο.

 

Ολοκληρώνοντας το πτυχίο μου αμέσως εργάστηκα σε διάφορες παρεμφερείς επιχειρήσεις και οργανισμούς.

 

Αυτές μου οι ενέργειες έχουν ανταμειφθεί αφού εμπλούτισα το βιογραφικό μου σε ικανοποιητικό βαθμό για να μπορέσω να εξασφαλίσω ευκολότερα εργασία και να βρίσκομαι στην τωρινή μου εργασία.

 

  1. Πως επηρέασε η τρέχουσα κατάσταση με την επιδημία του Covid-19 την δουλειά/επιχείρησή σου;

 

Η κρίση που περνάμε τώρα καθιστά το έργο των εργαζομένων πολύ πιο δύσκολο. Μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η εταιρεία που εργάζομαι έχει διασφαλίσει όλοι οι εργαζόμενοι να  συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά και στον μέγιστο βαθμό.

Η Deloitte έχει επενδύσει αρκετά στην τεχνολογική αναβάθμισή της και συνεχώς προβαίνει σε εκσυγχρονισμό τόσο των λογιστικών προγραμμάτων όσο και στη διαρκή εκπαίδευση μας.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στα συστήματα της εταιρείας, καθώς και σύγχρονα προγράμματα που προσφέρουν τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης, ανάθεσης εργασιών και στόχων κ.α.

Έχει περιοριστεί αρκετά η φυσική μας παρουσία στο χώρο εργασίας μας, όμως η εργασία μας διεξάγεται απρόσκοπτα.

 

  1. Τι αλλαγές έκανες/έγιναν στα πρωτόκολλα ασφαλείας στην δουλειά σου λόγω του Covid-19;

 

Η Deloitte ακολουθεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Υγείας αλλά και γενικότερα το υπουργικό συμβούλιο. Νιώθω τυχερή και ευτυχής που εργάζομαι σε αυτή την εταιρεία που έχει επενδύσει τόσο στην τεχνολογική της αναβάθμιση. Με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να εργαζόμαστε απρόσκοπτα αλλά και να προστατεύσει το προσωπικό της αφού δεν είναι απαραίτητη η φυσική μας παρουσία στον εργασιακό μας χώρο .

 

Οι στιγμές που περνούμε σαν χώρα είναι δύσκολες όμως με την εργατικότητα, πειθαρχία και το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει του Κυπρίους θα τα καταφέρουμε.

 

Developed By: Dynamic Works|Powered By: EasyConsole CMS